Pages

среда, 30. мај 2012.

Yves Saint Laurent Exotic Sneaker Pack



Kolekcijom Exotic Sneaker Pack modna kuća YSL predstavila je tri nova modela patika sa egzotičnim zmijskim i leopard printom. Gornji deo dubokih patika napravljen je od kože dok su sleep on patike načinjene od dlake ponija u leopard printu.

Cene patika iz ove kolekcije možete pogledati na mrporter.com.











понедељак, 28. мај 2012.

Givenchy Pre-Spring 2013 Collection

Francuska modna kuća Givenchy, na čijem čelu je italijanski dizajner Riccardo Tisci, nedavno je predstavila  pred-kolekciju za proleće 2013 godine.
Sudeći po fotografijama i naredne sezone, bar što se tiče ove modne kuće, aktuelni su komadi sa smelim printovima a print rajske ptice koji je popularan ove godine zamenjen je paisley printom kao i digitalnim printom na kom preovlađuju detalji poput zvezda i letilica. Crna, zelena, kaki, mornansko plava su boje koje se provlače kroz čitavu kolekciju a poseban akcenat je stavljen na komade u bledo roze boji.

Kolekcija će se naći u prodavnicama širom sveta početkom naredne godine.























среда, 16. мај 2012.

The Throne



Drugo izdanje The Ground Magazine-a a u njemu fantastičan editorijal pod nazivom "The Throne".

Fashion: Christopher Campbell
Photo: Seiji Fujimori
Models: Tabea KoebachAlex Verga, Justin Hileman, Mark Moore, Mike Keute, Ryan Matthews, Jacob Neeley, Peter Gregory, Clarc Cord






















недеља, 13. мај 2012.

McQ Fall/Winter 2012 Lookbook




Ako je suditi po Lookbook-u, kolekcija McQ za sezonu jesen/zima 2012 deluje veoma obećavajuće. Za narednu sezonu dizajneri ove poznate modne kuće predlažu british look šezdesetih godina sa primesama punk-a sedamdesetih, Sex Pistols u malo modernijem izdanju. :)

Skinny jeans, polo majice, košulje sa neobičnim printom kao i čizme za motor definitivno nose britanski pobunjenički vibe i predstavljaju omaž britanskoj modi šezdesetih i sedamdesetih godina.