Pages

уторак, 24. мај 2011.

Boys in heels

               KAZAKY




















Ovaj boys band nam dolazi iz Ukrajine i,  priznajem da nije nalik ni jednom bendu ovakvog tipa.
Predvođeni profesionalnim koreografom Olegom (koji je i sam član) momci Arthur, Kiril i Stas sve više i više privlače pažnju svetskih medija.


Njihov prvi singl pod nazivom "Middle" pojavio se prošle godine i doneo im neverovatnu popularnost van granica Ukrajine a na youtube-u spot za istoimeni singl videlo je više od dva ipo miliona ljudi.




Za njih sam čuo sasvim slučajno, videvši spot na youtube-u za pesmu "Love" koji je u periodu od februara meseca, kada se pojavio, pogledalo više od 3 miliona ljudi!






Pevanje im, ruku na srce,  i nije jača strana ali na plesnim koracima mogu da im pozavide mačkice iz Pussycat dolls-a ali  i Beyonce.




Pozitivne kritike na račun ove četvorke pljušte sa svih strana pa čak i iz magazina poput Marie Claire-a, L'Officiel-a, GQ-a kao i New York Times-a.






Svojim ekscentričnim stajlingom, provokativnim spotovima i pesmama sa beat-om za đuskanje ovi kontraverzni momci krče put ka samom vrhu ne bi li stajali rame uz rame sa svetskim imenima iz sveta show biza.


Kako su krenuli ja im predvidjam uspeh na svetskom nivou u jako kratkom periodu i sa nestrpljenjem očekujem novi spot za pesmu "I'm just a dancer".