Pages

уторак, 31. мај 2011.

Fashion Hotel



Vest koja me je obradovala a koja je ovih dana posebno aktuelna jeste izgradnja prvog u svetu Fashion Hotel-a. Čelnici kompanija Fashion TV i Al Habtoor Group iznenadili su ljubitelje mode širom sveta planom za izgradnju hotela koji će od prvog do poslednjeg sprata biti posvećen modi.


Prvi modni hotel sa 5 zvezdica nalaziće se u Dubaiju i predstavljaće pravu modnu Meku za ljude koji se bave ili samo uživaju u modi.
Visok 30 spratova, nudiće 200 luksuzno opremljenih soba koje će gostima pružiti, kako kažu, "nezaboravno modno iskustvo" . Svaka soba biće opremljena najnovijom tehnologijom od koje skreću pažnju na najnovije kontrole temperature, osvetljenje, audio-video opremu kao i 3D tehnologiju.


Gosti Fashion Hotel-a imaće mogućnost da pored barova, spa centara, noćnih klubova, bioskopa uživaju u najvećoj modnoj DVD biblioteci na svetu koja broji oko 50.000 izdanja. To je, moraćete priznati za svaku pohvalu.
Da hotel neće biti nalik drugima govori i činjenica da će se na samoj zgradi nalaziti najveći LED displej na svetu od impozantnih 100m, na kojem će se  prikazivati modne revije.
Michael Adam ispred Fashion TV-a rekao je kako će ovo biti prvi u nizu hotela koji će biti izgradjeni širom sveta a akcenat stavlja na modne prestonice kao što su Pariz, Njujork, London.

Na nama je da se malo strpimo i sačekamo otvaranje ovog modnog čuda. :)